Wonen

Hoe kun je gemakkelijk zelf je huis verkopen?

Zelf je huis verkopen klinkt gemakkelijker dan het in veel gevallen is. Je moet heel wat onderzoek doen naar de buurt die je gaat verlaten. Huizen en prijzen met elkaar vergelijken en natuurlijk zelf zorgen voor promotie en bezichtigingen. Dat kost veel tijd, energie en zoals we in Amsterdam zeggen: bloed, zweet en tranen. Terwijl dat nergens voor nodig is. Je hoeft maar één keer je gegevens en wat foto’s door te sturen en je ontvangt -binnen een week- een goed bod.

Zelf je huis verkopen, waar zit het addertje onder het gras?

Bij c111.nl zijn er geen addertjes. Je hoeft ook geen beren op de weg te zien. Het is echt zoals ik hierboven al schreef. Zelf je huis verkopen zonder gedoe, zonder úrenlang op teksten te broeden en zonder courtage te hoeven betalen. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Het kan zelfs nóg mooier! Je kunt zelf je huis verkopen wanneer er nog een huurder in zit! Of wanneer je er graag zelf wilt blijven wonen maar geen hypotheek meer wilt betalen. Of zelf je huis verkopen, maar dan pas volgend jaar of nog later verhuizen. Het zijn allemaal mogelijkheden die te bespreken zijn met c111.nl. Zelf je huis verkopen aan c111.nl biedt mogelijkheden waar je zelf nog niet eens aan gedacht had!
zelf je huis verkopen

Zelf je huis verkopen, maar is de prijs dan wel goed?

Wanneer je zelf je huis verkopen gaat aan c111.nl zorgen zij altijd dat ze binnen een week met een goed, marktconform bod komen. Zonder financieel voorbehoud. Je bent dus niet afhankelijk van andere partijen of verkoop van andere huizen. Wanneer je besluit in zee te gaan met c111, heb je snel het afgesproken bedrag op jouw rekening staan en kun je verder. Door zelf ergens anders een huis te kopen, elders te gaan huren of zelfs op je vertrouwde stek te blijven en te gaan huren van c111. Je kunt zelfs c111 opdracht geven om een vervangende locatie voor je te vinden!

Er is achterstallig onderhoud aan mijn pand

Zelfs met achterstalling onderhoud aan je pand kun je zelf je huis verkopen. Je hoeft niet te zorgen voor stralend witte muren en plafonds. Ook eventuele schade en lekkage wordt gewoon meegenomen in de prijs. C111 zal het pand van je kopen om het daarna volledig te renoveren. En misschien wel anders in te delen. Denk hierbij aan het verbouwen van een woonhuis op een van de grachten tot kantoorpand. Zelf je huis verkopen was nog nooit zo gemakkelijk!